Kanalyran

Rock of Ages
Foto: Skoorell Photography

NU RULLAR VI IN ROCKTÅGET TILL HÅVERUD!

Showskolans Ensemble kommer till Håverud och bjuder på ett smakprov ur musikalen Rock of Ages - en musikal sprängfylld med rockiga världhits av kända rockriff och powerfyllda ballader från 80-talet.

Vi möter småstadstjejen Sherrie och barkillen Drew som drömmer att slå igenom i rockklubbarnas Los Angeles. Men att förverkliga sina drömmar är svårare än man tror, och deras tillvaro kantas snart av utbrända rockstjärnor, borgmästarens fru som vill förbjuda rockmusik och en manager som tror sig kunna äga allt och alla.

Efter 8 kritikerrosade musikal & showproduktioner sätter ensemblen från Showskolan ShowStage upp ännu en musikal fylld med sång & dansnummer inramat med en handling där drömmar går att uppnå till slut, men med ett och annat hinder som dyker upp inför att nå fram till sitt drömmål.

På scenen kommer delar ur ensemblen att bjuda på ett första smakprov med ett axplock av låtar från vår kommande musikal. De ger dig ett showcase som kommer att underhålla och ge mersmak inför hösten stora premiär av musikalen Rock of Ages.

Eller vad sägs om låtarna ”We built this city, Here I go again, I wanna rock, I love rock n´roll”.
På scenen 3 juli kl. 15.45 - välkomna!