Kanalyran

Bli guldsponsor

Välkomna att bli guldsponsorer till någon av årets artister eller aktiviteter!

Genom att bli guldsponsor knyts artistens/gruppens framträdande eller aktiviteten till företaget. I exempelvis pressmaterial, programblad och på affischer, anges att inslaget erbjuds i samarbete med företaget/företagen.

Ett företag kan vara ensamt sponsor för en artist eller aktivitet eller dela sponsorskapet med andra. Kostnaden beror på vad artisten/gruppen/aktiviteten kostar och om företaget är ensam sponsor eller om sponsorskapet delas. Minsta insats är 7000 kr per företag.

Utöver att en artist/aktivitet knyts till företaget, ingår också grund- och silverpaketet.

Är ni intresserade av att veta mer och diskutera möjligheten för ert företag att exponeras i samband med någon av artisterna eller aktiviteterna? Hör av er till Marie Hörnlund via marie.hornlund@mellerud.se eller 0530-18108.

Artister att sponsra!

FREDAG

DATE Det prisbelönade dansbandet som är kända från bland annat Melodifestivalen och Dansbandskampen, bjuder upp till dans på fredagskvällen. Flera av bandmedlemmar har nära anknytning till Mellerud.

HITSDOTCOM Från midnatt och framåt natten, blir det fullt drag med detta välkända coverband som vet hur de får igång Kanalyran.

LÖRDAG

DOTTER En av Sveriges mest intressanta moderna popartister. Hon tippades av pressen som vinnare av melodifestivalen förra året och slog igenom på allvar med låten "Cry". I år framförde Dotter den nya singeln Walk With Me tillsammans med Måns Zelmerlöv som mellanakt. Dotter är nu redo för att ta sig an den svenska festivalsäsongen och Kanalyran.

MODERNA TIDER Det blir Gyllene Tider-feber när Sveriges främsta tributeband, Moderna Tider, kommer och spelar låtarna vi alla älskar.

JUST NU Avslutar lördagskvällen gör bandet som med Tomas Ledins alla hits utlovar en partykväll utöver det vanliga.

SÖNDAG

LILLA BANDET Färgelandabandet med bred repertoar. De framträder på söndagseftermiddagen i Håverud, vid kajkanten om vädret tillåter.

CARRO ANDERBERG BAND Det omtyckta, lokala bandet återkommer för tredje året. De blandar eget material med covers. De avslutar Kanalyredagarna med en spelning i Håverud.