Klart att ditt företag eller förening ska passa på att visa upp sig på Kanalyran i år den 5-7 juli! Hör av dig näringslivsutvecklare Linnéa Lindstedt på tel. 0530-18108 (företag) eller tillväxtchef Viktor Weiberg (föreningar) på tel. 0530-18100 för att bolla idéer på aktiviteter som ni kan genomföra för att bidra till en härlig stämning på Kanalyran och visa upp vårt fina närings- och föreningsliv!

Föreningsmedverkan på Kanalyran

Föreningsmedverkan kan ske genom att:

  • Föreningen ordnar en aktivitet av något slag och har då rätt att ta en avgift för detta, pengar som behålls av föreningen.
  • Föreningen medverkar med utställning eller information i syfte att göra sin verksamhet mer känd eller att värva nya medlemmar.
  • Föreningar har också möjlighet att både visa upp sig och vinna priser under lördagens stora kortege.

Vill din förening medverka på Kanalyran?
Kontakta oss på uppgifterna här ovan eller maila kanalyran@mellerud.se 

 

Visa upp ditt företag på Kanalyran


Tänk att fylla hela Storgatan och Köpmantorget med härliga företag i kommunen som erbjuder aktiviteter och tävlingar! I år ingår därför en central utställningsyta för alla sponsorer där man kan visa upp sig och sina varor eller tjänster! Men man kan även visa upp sig utan att vara sponsor.

Klicka här för att kolla in de olika sponsornivåerna och årets tillval. Om inte länken skulle fungera pga. eventuell brandvägg kan man kolla in nivåerna här också.

Hoppas vi ses!